Vocatia noastra

Din timpuri stravechi, din clipa in care omul a pasit pe treptele superioare ale gandirii si intelegerii, pe calea evolutiei firesti ca specie umana, simtul sau de observatie si analiza a fenomenelor a fost una din armele care l-au ajutat sa supravietuiasca in lupta acerba pentru mentinerea si apararea existentei sale in mijlocul unei naturi adesea ostile.
Dar, pe langa lupta de zi cu zi pentru existenta, omul a mai beneficiat si de clipe de ragaz, in care a avut si alte preocupari printre care si cele de imitare si reprezentare a naturii. El a observat cu uimire si incantare ca tot ce exista in natura care il inconjoara, are darul de a desfata privirea si de a inalta spiritul. Acestea au sensibilizat mai ales femeile, trezindu-le gustul si dorinta de frumos.

Proportiile armonioase reprezinta criteriile fundamentale ale frumusetii corpului uman. Desi notiunea de "corp frumos" variaza in functie de rasa, cultura, tara, totusi disproportionalitatea unei parti a corpului este perceputa in multe cazuri ca un defect fizic. Se intampla ca natura sa nu fie prea darnica cu noi. Zeci de ore de fitness, diete si incercari de a ne modela corpul par uneori fara nici un rezultat. Exista insa o speranta numita chirurgie estetica. La granita dintre arta si medicina, acest tip de chirurgie se impune ca o necesitate in incercarea de corectare sau modificare a unor detalii fizice care nu ne sunt pe plac.

Clinica ORTEST MED prin echipa sa de specialisti dedicati chirurgiei estetice, raspunde solicitarilor dumneavoastra, oferindu-va solutii la standarde internationale. Pacientii nostii sunt cei mai importanti, echipa clinicii straduindu-se sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra!