Puragen

PURAGEN® - este noutatea absoluta in materie de fillere pe baza de acid hialuronic. La baza conceperii lui stau cercetarile ample ale companiei americane Mentor®, care nu intamplator este lider mondial in ceea ce priveste implantele siliconice. Tehnologia de ultima ora pe care se bazeaza acest nou tip de fillere se cheama DXL (double cross - linked), si este o inovatie deosebita ce permite acidului hialuronic sa reziste mult mai mult timp la locul injectarii, fiind mult mai putin susceptibil la degradarea enzimatica.

Dupa cum se cunoaste, acidul hialuronic ce sta la baza fillerelor dermale nu are provenienta animala, el fiind special stabilizat si similar cu acidul hialuronic propriu organismului. Inovatia Mentor® in ceea ce priveste Puragen® - ul este aceea ca, obtinand niste molecule mici de acid hialuronic, dar cu o structura speciala gratie tehnologiei DXL, a realizat un filler foarte maleabil, usor de administrat, cu un look final natural si delicat.

Ridul este umplut din interior cu blandete, moleculele fiind mici si putin traumatizante pentru tesuturile vecine, cu discomfort minim al pacientului. Rezultatul este imediat, nu se produc umflaturi sau senzatii neplacute la locul injectarii, pacientul putandu-si relua imediat viata sociala !

Fiind un produs de provenienta non - animala si identic ca si structura cu cel din corpul uman, este perfect compatibil cu pielea si nu determina aparitia de iritatii si alergii, acesta fiind si motivul pentru care nu se face o testare prealabila.

Procedura se realizeaza la clinica si dureaza mai putin de 30 minute, in functie de numarul zonelor supuse tratamentului. Se pot asadar trata cu succes ridurile situate la nivelul fruntii, cele dintre sprancene, cele de la colturile ochilor si cele ce coboara de la nas spre colturile gurii. Puragen® este de asemenea utilizat pentru redarea unui aspect plin si sanatos al gurii, precum si pentru tratamentul ridurilor din jurul buzelor.

Pielea tratata capata instantaneu o textura ferma, aspect ce se mentine pe durata a 12 luni. Gratie tehnologiei de care aminteam, DXL, Puragen® - ul necesita o simpla injectare anuala, fapt ce il deosebeste semnificativ de celelalte tipuri de fillere pe baza de acid hialuronic, ce reclama o injectare bianuala.

Cu siguranta Puragen® a deschis o noua era in producerea de fillere pe baza de acid hialuronic, bazata pe cercetari aprofundate si venind in intampinarea dorintelor tuturor: atat a medicilor cat si a viitorilor pacienti !