Vocatia noastra

Din timpuri stravechi, din clipa in care omul a pasit pe treptele superioare ale gandirii si intelegerii, pe calea evolutiei firesti ca specie umana, simtul sau de observatie si analiza a fenomenelor a fost una din armele care l-au ajutat sa supravietuiasca in lupta acerba pentru mentinerea si apararea existentei sale in mijlocul unei naturi adesea ostile.
Dar, pe langa lupta de zi cu zi pentru existenta, omul a mai beneficiat si de clipe de ragaz, in care a avut si alte preocupari printre care si cele de imitare si reprezentare a naturii. El a observat cu uimire si incantare ca tot ce exista in natura care il inconjoara, are darul de a desfata privirea si de a inalta spiritul. Acestea au sensibilizat mai ales femeile, trezindu-le gustul si dorinta de frumos.

Proportiile armonioase reprezinta criteriile fundamentale ale frumusetii corpului uman. Desi notiunea de "corp frumos" variaza in functie de rasa, cultura, tara, totusi disproportionalitatea unei parti a corpului este perceputa in multe cazuri ca un defect fizic. Se intampla ca natura sa nu fie prea darnica cu noi. Zeci de ore de fitness, diete si incercari de a ne modela corpul par uneori fara nici un rezultat. Exista insa o speranta numita chirurgie estetica. La granita dintre arta si medicina, acest tip de chirurgie se impune ca o necesitate in incercarea de corectare sau modificare a unor detalii fizice care nu ne sunt pe plac.

Clinica ORTEST MED prin echipa sa de specialisti dedicati chirurgiei estetice, raspunde solicitarilor dumneavoastra, oferindu-va solutii la standarde internationale. Pacientii nostii sunt cei mai importanti, echipa clinicii straduindu-se sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra!

ORTEST MED este prima clinica de chirurgie plastica infiintata cu fonduri private in Ploiesti(Registrul Comertului,17.03.2003) si singura care dispune de bloc operator propiu si salon postoperator cu paturi

"ORTEST MED" este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) din anul 2005